9 Aralık 2016 Cuma

En Etkili Aşk Büyüleri kitabı hakkında olumlu olumsuz her şey

En Etkili Aşk Büyüleri kitabı üzerine detaylı bir inceleme

Son yıllarda en fazla tartışılan eserlerden biri olan “En Etkili Aşk Büyüleri” kitabı hakkında detaylı bir araştırma hazırladık. Ancak eseri tanıtırken ne salt övgüye dayalı bir tavır takındık ne de kitaba karşı saldırgan bir tutum sergiledik.


Eser hakkında objektif olmaya çalışarak bir değerlendirme yapacağız ve kararı sevgili okurlarımıza bırakacağız.

Kitabın konusu, kitabın anlatım metodu ve en önemlisi de kitabın işe yarayıp yaramadığı konusunda okurlarımızı aydınlatmaya çalışacağız.

Umarız keyifle okunan bilgilendirici bir yazı olmuştur.

İşte tüm boyutları ile En Etkili Aşk Büyüleri kitabı

En Etkili Aşk Büyüleri kitabını tanıtmadan önce sorulması gereken bir soru: “Büyü gerçekten de var mıdır?”

Elbette ki bir büyü kitabını tanıtırken öncelikle büyünün olup olmadığını izah etmemiz gerekir. Çünkü kitabın “temel dayanak noktası”nı değerlendirmeden kitabı eleştirmenin bir anlamı yoktur.

Büyü konusunda iki farkı biçimde akıl yürütebiliriz: Birincisi dinsel bakış açısıyla daha doğrusu İslam’ın konuya bakışı ile büyü konusunu yorumlamak, ikincisi ise bilimsel bakış açısı ile büyü kavramını izah etmeye çalışmak.

İslami anlayışa göre büyü kesinlikle “vardır.” Çünkü büyü kavramı Kuran’da pek çok yerde geçmektedir. Hatta büyünün şer bir uygulama olduğu ve büyüden kurtulmak için Allah’a sığınılması gerektiğine değinilmiştir. (Felak suresi, Nas suresi, Maide suresi)

Bilimsel bakış açısı ile bakıldığında ise hiçbir bilim adamı büyüyü “büyü” olarak kabul etmez. Ancak pek çok bilim adamı büyünün varlığını dolaylı olarak onaylar. Bu konuda bilim adamları “tanımlanamayan olağanüstü enerji” gibi bir ifade kullanır ki bu da aslında bizatihi büyünün kendisidir.

O halde tanıtımını yaptığımız eserin ana teması (büyü meselesi) tartışılmayacak bir gerçekliğe işaret ediyor. Peki kitap bu ciddi meseleyi nasıl işliyor? Asıl önemli olan husus budur.


En Etkili Aşk Büyüleri kitabında ne tür büyüler bulunmaktadır?


Kitabın adından da anlaşıldığı üzere eserde “aşk büyüleri” bulunmakta. Kitabın satış sayfasında eserde 50 adet aşk büyüsünün olduğu ve bu büyülerin 6 yaşındaki bir çocuğun dahi uygulayabileceği kadar basit bir icrasının olduğu ifade edilmiş.

Ayrıca kitapta hiçbir ayet ve hadisten faydalanılmadığı, dini metinlerin de büyü malzemesi olarak kullanılmadığı belirtilmiştir.

En Etkili Aşk büyüleri kitabındaki büyüleri yapmak tehlikeli mi?

Eğer bir büyü, yaptıran kişiye de zarar verebiliyorsa bu tarz büyülere “çift ağızlı büyü” denilmektedir. Kötü amaçları gerçekleştirmek üzere yapılan büyülere ise “kara büyü” denilmektedir.

Eserde bu tarzda kişiye zarar verebilecek herhangi bir büyüye yer verilmediği belirtilmiştir.


Peki bu kitaptaki büyüler kimlere çözüm vaad ediyor?

Kitabın tanıtım sayfasında şu konularda sıkıntısı olan bireylerin verilen büyülerle sorunlarına çözüm bulabileceği vurgulanmış:

  • Eski sevgilisi tarafından terk edilen ve onu tekrar geri kazanmak isteyenler
  • Mutlu bir aşk birlikteliği arzulayanlar
  • Sevgilisinin ihanetlerinden bıkan ve onu kendisine bağlamak isteyenler
  • Eşinin biricik aşkı olmak isteyenler
  • Hem kendisini hem de sevdiğini büyük bir aşka hazır hale getirmek için çaba sarf edenler
  • “İmkansız görünen bir aşkı” büyü yaparak “mümkün hale getirmek” isteyenler

Maddelere bakıldığında daha çok kadın okurlara hitap ediyor gibi görünse de aslında kitap hem erkeklerin hem de kadınların uygulayabileceği büyülere yer vererek geniş bir okur kitlesini hedeflemiştir.

Kitabın para iade garantili satışı ne anlama geliyor?

Eser para iade garantisi veren kaynaklardan biri. Yani okur, eseri alıp okuyabilir ve eğer eser beklentilerini karşılamazsa kitabı iade edebilir. Üstelik bunun için yayıncı kuruluşa herhangi bir gerekçe sunmasına da gerek yoktur. Sadece kitabı aldığı yayıncı kuruluşa bir mail atması yeterli. Parası 24 saat içinde hesabına iade ediliyor.

Kitabın para iade garantili olmasına rağmen iade oranının yüzde 1-2 civarında olması ise eserin başarısını göstermektedir.


En Etkili Aşk Büyüleri kitabındaki büyüleri yapmak yasal olarak suç mu?


Türkiye’deki mevcut yasalar her türlü büyücülük ve medyumluk faaliyetini suç kapsamında kabul ediyor. Eğer bir kişi para karşılığında büyücülük ya da medyumluk yapıyorsa çeşitli cezalar alabilmektedir.

Ancak büyü konusunu araştırmak veya bu konuda bireysel çapta şahsi deneyimler yaşamak suç değildir.

Büyüyü suç kapsamına sokan asıl şey onun “zarar” boyutudur. Bu bakımdan büyü ile ilgili her tür faaliyette sevgili okurlarımızın dikkatli davranmasında fayda vardır.

Eseri değerlendirirken kitaba bir “çareler kitabı” değil de “edebi ve fantastik bir eser” gözüyle bakmak bize göre daha mantıklı olacaktır. Çünkü soyut ve ruhani her türlü çabada ister kabul edelim ister etmeyelim mutlaka bir “risk” vardır.

Bu uyarıyı da yaptıktan sonra kitabın kendisini incelemek isteyen okurlarımız için eserin satış sayfasının linkini vermek istiyoruz.

En Etkili Aşk Büyüleri kitabını indirmek için tıklayınız



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder